WHO WE ARE...

Vanuit een achtergrond in IT, Supply Chain Management en Quality Management hebben de oprichters van TpiCom bvba hun krachten gebundeld. 

TpiCom is een “Total Process Improvement Company”. Wij zijn niet enkel een software integrator , maar een “Full service provider”.

Vanuit TpiCom worden twee Business Units aangestuurd: 

TpiCon en TpiSys®.

 

 

CONSULTING

Vanuit de Business Unit TpiCon gaan wij samen met de klant op zoek naar de verbeteringen die in de organisatie doorgevoerd kunnen worden. We gaan hierbij de bestaande processen in kaart brengen (Current State), deze processen waar mogelijk en gewenst verbeteren om tot de Future State te geraken. En last but not least... zorgen wij ervoor dat deze verbeteringen geborgd worden in de organisatie. Dit borgen kan indien gewenst ondersteund worden door onze innovatieve Business Software TpiSys®.

INNOVATIVE ERP SOFTWARE

TpiSys® is een innovatieve Business Software die TpiCom ontwikkeld heeft om de processen in organisaties te verbeteren en deze verbeteringen te borgen. TpiSys® heeft functionaliteiten die verder gaan dan het traditionele proces van offerte tot factuur. TpiSys® heeft zoveel mogelijkheden dat het bijna onbegonnen werk is om dit hier in enkele woorden neer te schrijven. Het liefst lichten wij alle mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek.